Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 49 10

VLOERVERWARMING 

Aangename warmte

Vloerverwarming is een aangename vorm van verwarmen. Het zorgt voor een zalig warme vloer die de warmte gelijkmatig verspreid. Een van de voordelen is dat er bij vloerverwarming geen lucht of stof wordt verplaatst, wat bij radiatoren en convectoren wel het geval is. Bovendien hebt u veel minder last van droge lucht omdat bij deze vorm van verwarmen de luchtvochtigheid op peil op peil blijft. 

Aansluitbaar op alle installaties

Vloerverwarming is aansluitbaar op alle installaties, zowel op gas, op stookolie als op warmtepompinstallaties. Pelgrims Ivo staat garant voor een professionele plaatsing van de vloerverwarming in uw woning. U kan op ons rekenen onze snelle en persoonlijke service voor alle onderhoud en herstellingen. Als erkend technicus kan u ook voor de periodieke keuringen een beroep op ons doen. 

Voordelen

Vloerverwarming wordt ook vaak gekozen vanuit esthetisch oogpunt. Omdat u geen radiatoren hoeft te plaatsen, blijven uw muren vrij en is uw verwarming als het ware onzichtbaar. Door de stralingswarmte van vloerverwarming krijgt u ook sneller een warm gevoel tegenover de verwarming met radiatoren. Bovendien is vloerverwarming een zeer energiezuinige optie. 

Contact

Neem vandaag nog contact op met Pelgrims Ivo in Keerbergen voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!