Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 49 10

GROENE ALTERNATIEVEN 

Goed voor het milieu

Naast de klassieke verwarmingstoestellen kan u bij ons ook terecht voor ecologische alternatieven, die tegenwoordig steeds populairder worden. Duurzame energie wordt opgewekt uit natuurelementen zoals de zon, de wind en de aarde, die weinig tot geen CO2-uitstoot veroorzaken, en dat maakt dat deze energie zeer milieuvriendelijk is. 

Zonne-energie en aardwarmte

U kan kiezen voor een zonneboiler die via zonne-energie het water verwarmt voor uw sanitaire voorzieningen, uw centrale verwarming of voor uw zwembad. Maar u kan uw verwarmingsinstallatie ook aansluiten op een warmtepomp. Deze wordt diep in de grond geplaatst en gaat warmte halen uit de aarde. 

Zonneboilers en warmtepompen

Pelgrims Ivo biedt u een ruime keuze aan zowel warmtepompen als zonneboilers.  Wij geven u graag professioneel advies over de voor- en nadelen van deze toestellen en bekijken samen met u welke installatie het meest geschikt is voor uw project, steeds rekening houdend met uw wensen en uw budget. 

Contact

Neem vandaag nog contact op met Pelgrims Ivo in Keerbergen voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!