Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 49 10

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN 

Pelgrims Ivo is de specialist voor alle onderhoud en herstellingen van uw verwarmingsinstallatie. Wij werken hoofdzakelijk met de merken Viessmann, Vasco, Radson en Henrad, maar dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij vertrouwd met de meeste merken. Als erkend technicus kan u bovendien een beroep doen op ons voor de periodieke keuring van uw installatie

Snelle service

U kan rekenen op onze snelle en professionele service tegen een correcte prijs. Wij hebben steeds een grote hoeveelheid aan wisselstukken op voorraad, zodat u snel geholpen wordt. 7 dagen op 7 kan u op ons rekenen. Wij bedienen klanten in Keerbergen en in een ruime straal van 20 km. 

Renovatie oude verwarmingssystemen

Is uw verwarmingsinstallatie aan vervanging toe? Naast onderhoud en herstellingen doen wij ook renovaties van oude verwarmingssystemen. U kan ons inschakelen voor het vervangen van oude buizen, het vervangen van boilers, enz. 

Contact

Neem vandaag nog contact op met Pelgrims Ivo in Keerbergen voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!