Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 44 49 10

CENTRALE VERWARMING 

Specialist in centrale verwarming

Pelgrims Ivo is reeds 30 jaar actief in de sector en gespecialiseerd in het plaatsen en het onderhouden van uw centrale verwarming. Wij zijn de professionele partner die u zoekt voor de installatie van traditionele verwarmingsketel, vloerverwarming maar ook van ecologische alternatieven. Als erkend technicus kunnen wij bovendien uw verwarmingsinstallatie onmiddellijk keuren na plaatsing en kan u een beroep doen op ons voor periodieke keuringen. 

Traditionele verwarming

We kunnen uw centrale verwarming installeren op de traditionele manier met een verwarmingsketel. Als u opteert voor een condensatieketel dan kan u kiezen tussen verwarmen met stookolie of met aardgas. Afhankelijk van uw woning en uw budget bekijken wij samen met u wat de meest geschikte installatie is. 

Radiatoren

De grootte van de kamer en de temperatuur die u wil in die kamer, bepalen welke capaciteit uw radiatoren moeten hebben. Wij berekenen dit voor u voor alle kamers. Bij Pelgrims Ivo kan u kiezen uit een ruim aanbod aan klassieke radiatoren en sierradiatoren, zodat u zeker voor elk interieur de passende radiatoren vindt. Wij zorgen vervolgens voor een perfecte installatie en een vlotte en persoonlijke opvolging, steeds aan een correcte prijs. 

Contact

Neem vandaag nog contact op met Pelgrims Ivo in Keerbergen voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!